• 1401/12/08 - 08:17
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کسب مقام برتر توسط‌ کارمند مرکزمدیریت حوادث و فوریت های پزشکی بعنوان تجربه موفق و برتر درس آموخته های مدیریت تجمعات انبوه

در اولین نشست تخصصی درس آموخته های نظام سلامت که با حضور دکتر میر احمدی معاون وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی کشور و دکتر باقری دبیر ستاد مرکزی اربعین حسینی و دکتر میعادفر ریاست سازمان اورژانس کشور در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی دراسفند ماه درتهران برگزار گردید؛ ازجناب آقای فاضل افروز کارشناس مسئول اداره حوادث و بلایا و مرکزهدایت عملیات بحران(EOC) دانشگاه علوم پزشکی فسا که تجارب خود را در مدیریت تجمع انبوه ارائه داده بودند ، بعنوان تجربه موفق و برتر برگزیده و توسط ریاست سازمان اورژانس کشور تقدیر و تشکر بعمل آمد.