• 1401/01/17 - 08:00
  • - تعداد بازدیدکننده: 76
نماینده تام الاختیار ریاست دانشگاه در امور پدافند غیر عامل انتخاب شد

غلامعلی حیدری ریاست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی فسا بعنوان نماینده تام الاختیار ریاست دانشگاه انتخاب شد.

دکتر محمد کاظم وکیل سرپرست دانشگاه علوم پزشکی فسا در حکمی غلامعلی حیدری ریاست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی فسا را بعنوان نماینده تام الاختیار خود در امور پدافند غیر عامل منصوب کرد...

جناب آقای غلامعلی حیدری

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی فسا

با سلام و احترام
نظر به تعهد ، تخصص، پشتکار و بنیه علمی که در شما مشهود است بدینوسیله جنابعالی را بعنوان نماینده خود در امور پدافند غیر عامل دانشگاه با حفظ سمت ( رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی فسا)منصوب می نمایم.امیدوارم که با اتکا به خداوند منان و ذیل توجهات حضرت بقیه الاعظم ارواحنا فداه و تشکیل و نظارت بر عملکرد کمیته پدافند غیر عامل دانشگاه و کارگروههای مربوطه در راستای ارائه خدمت و بخصوص اهداف زیر موفق باشید.

1-گسترش و ارتقاء اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی نظام سلامت در جهت رصد و پایش تهدیدات و افزایش ایمنی جامعه.

2-کاهش آسیب پذیری نظام سلامت و زیر ساخت های حساس، حیاتی و مهم آن در برابر آسیب ها و تهدیدات متعارف و نا متعارف.

3-افزایش میزان آمادگی نظام سلامت برای انواع آسیب ها و تهدیدات.

4-طراحی و اقدام پاسخ اضطراری موثر و مناسب نظام سلامت به حوادث متعارف و نامتعارف.

5-بازیابی و توانبخشی بر اساس یک برنامه زمانبندی منطقی با هدف بازگشت به زندگی عادی، تداوم فرایند توسعه و کاهش آسیب پذیری.

دکترمحمدکاظم وکیل

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی فسا