• 1400/12/15 - 01:09
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

حضور دکتر محب زاده سرپرست حراست دانشگاه علوم پزشکی فسا در ساختمان مرکزی اورژانس ۱۱۵

دکتر محب زاده سرپرست جدید حراست دانشگاه علوم پزشکی شهرستان فسا با حضور در مرکز اورژانس ۱۱۵ فسا از نزدیک با روند خدمت رسانی این سازمان آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی شهرستان فسا
حیدری ریاست اورژانس ۱۱۵ و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی فسا در این دیدار به ارائه شرح وضعیت پایگاه های عملیاتی اورژانس اشاره و خاطر نشان کردند:
مهمترین رکن و فلسفه وجودی اورژانس، امداد رسانی به بیماران و مصدومین در کمترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت می باشد که تمام تلاش خود در تحقق این مهم بکار خواهیم بست.
در ادامه دکتر محب زاده از واحدهای mcmc، eoc، ستاد ارتباطات و... بازدید کردند و در جهت افزایش ارتقا و رضایتمندی پرسنل قول همکاری دادند.