• 1401/08/14 - 22:27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حضور حماسی مردم همیشه قهرمان ایران در راهپیمایی ۱۳ آبان جنگ ترکیبی دشمن را به شکست کشاند

حیدری ریاست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی شهرستان فسا در خصوص یوم الله ۱۳ آبان خاطر نشان کرد:
نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که بیش از چهل سال مورد طمع دشمنان و بدخواهان قرار گرفته است، مردم ولایت مدار و همیشه قهرمان ایران اسلامی از دوران دفاع مقدس تا به امروز دشمنان قسم خورده را ناکام گذاشته و اگر به ایران سربلند گزندی وارد نشده است فقط بخاطر حضور بموقع مردم در صحنه های حساس و مطیع ولایت فقیه می باشد.
 در این باره معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) فرمودند: من با جرأت مدعی هستم که ملت ایران و توده میلیونی آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسول الله (ص) و مردم کوفه در عهد امیرالمومنین (ع) هستند.
حیدری در ادامه بیان داشت:
در جنگ ترکیبی اخیر که دنیای غرب با تمامی ابزارهای سیاسی، رسانه ای و ... در برابر مردم ایران قد علم کرده است این مردم سرافراز ایران هستند که مثل همیشه از نظام مقدس اسلامی حفاظت و حمایت کردند و حضور حماسی مردم همیشه قهرمان ایران در راهپیمایی ۱۳ آبان امسال، جنگ ترکیبی دشمن را به شکست کشاند.
حیدری ریاست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی فسا از حضور حماسی مردم عزیز تقدیر و تشکر و این پیروزی بزرگ را تبریک و تهنیت عرض کرد.
روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ فسا