• 1401/12/22 - 13:29
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارشناسان اورژانس ۱۱۵ فسا آموزش های تخصصی مقابله با تهدیدات حوادث شیمیایی- زیستی -رادیولوژیکی- هسته ای- انفجاری (CBRNE)را دیدند

سودابه اسماعیلی کارشناس پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی فسا در مصاحبه با روابط عمومی اورژانس فسا گفت:

در راستای ارتقاء توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مراکز فوریت های پزشکی دانشگاه‌ها در مواجهه با انواع تهدیدات بعنوان یک محور مهم برنامه عملیاتی پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی و به منظور آمادگی و پاسخ نیروهای پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی فسا در مواجهه با تهدیدات شیمیایی زیستی رادیولوژیکی هسته‌ای و انفجاری بعد از پیگیری‌های کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه با ریاست اورژانس پیش بیمارستانی یزد و کمیته پدافند غیرعامل یزد (بعنوان قطب حوادث شیمیایی و...) کارگاه دو روزه آموزشی تئوری و عملی مقابله با این حوادث جهت تیم شش نفره واکنش سریع CBRNE اورژانس پیش بیمارستانی فسا در اسفند ماه ۱۴۰۱ در سالن همایش‌های بین‌المللی یزد برگزار گردید و مهارت‌های علمی و عملی تحت نظر اساتید مجرب به اعضای تیم آموزش داده شد.

اسماعیلی افزود: با توجه به اهمیت موضوع، مقرر شد آموزش های تخصصی توسط تیم آموزش دیده به سایر نیروهای عملیاتی ارائه گردد.