• 1402/01/01 - 13:37
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیام نوروزی دکتر بیژنی رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی فسا

بهار فرصتی برای نو شدن ، مجالی برای رویش امید ، حرکتی برای بهتر زیستن ، ساختن و آباد کردن است. فصلی نو که طبیعت ردای سرسبزی و شکوفه بر تن می کند و همه انسان ها را به مهرورزی ...

《یا مقلّب الْقلوب و الْأبْصار یا مدبّر اللّیْل و النّهار یا محوّل الْحوْل و الْأحْوال حوّلْ حالنا إلی أحْسن الْحال》

بهار فرصتی برای نو شدن ، مجالی برای رویش امید ، حرکتی برای بهتر زیستن ، ساختن و آباد کردن است. فصلی نو که طبیعت ردای سرسبزی و شکوفه بر تن می کند و همه انسان ها را به  مهرورزی ، سخاوت ، همگرایی و زدودن کدورت ها فرا می خواند. به لطف خداوند اورژانس پیش بیمارستانی فسا در سال گذشته نیز همچون روزگاران قبل ، بر این عهد بود تا با مجاهدت شبانه روزی ، گوشه ای از آلام همشهریان گرانقدر را بکاهد که تعداد ۲۰۸۴۰ ماموریت در جای جای این شهرستان سرافراز ، گواه بر این موضوع است؛ و این میسر نبود جز با ایثارگری و فداکاری همکارانم در بخش های مختلف ستادی و عملیاتی اورژانس فسا. اینجانب در اولین روز سال ۱۴۰۲ ضمن تهنیت سال نو ، از همه ی همکارانم که در یکسال گذشته علارغم  تمام سختی ها و کاستی ها ، تمام توان خود را در راستای خدمت به مردم شریف شهرستان و ارتقای نظام سلامت کشور به کار گرفتند خالصانه تقدیر و تشکر می نمایم. امید است در پرتوی انوار ذات لایزال الهی پیروز و شادکام باشید.

دکتر مصطفی بیژنی ۱۴۰۲/۰۱/۰۱