• 1401/01/18 - 17:11
یک کشته و چهار مصدوم در تصادف 206 با پراید

تصادف پژو 206 با پراید یک کشته و چهار مصدوم برجای گذاشت

بدنبال تصادف پژو 206 با پراید، خودرو 206 دچار حریق شد که متاسفانه بعلت شدت حادثه...

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی شهرستان فسا
 پنجشنبه هجدهم فروردین ۱۴۰۱ طی تماس تلفنی با ستاد عملیات و مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ فسا مبنی بر تصادف شدید دو خودرو پژو ۲۰۶ و پراید در محور فسا-شیراز(دانشگاه ازاد فسا) بلافاصله سه دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و بعلت حریق خودرو ۲۰۶ همزمان با اطلاع دادن به سامانه ۱۲۵ همکاران آتش نشانی نیز اعزام شدند.
 کارشناسان اورژانس حاضر در صحنه تصادف اظهار داشتند بدنبال تصادف پژو ۲۰۶ با پراید، خودرو ۲۰۶ دچار حریق شد و بعلت شدت حادثه و حریق، علیرغم اطفا حریق توسط عوامل آتش نشانی، راننده ۲۰۶ در صحنه فوت شدند.
چهار مصدوم پراید دچار آسیب های متعدد شده بودند که اقدامات درمانی لازم توسط کارشناسان اورژانس انجام و جهت ادامه درمان به بیمارستان حضرت ولی عصر عج فسا منتقل شدند.
 حیدری ریاست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی شهرستان فسا از کارشناسان اورژانس و آتش نشانی و همچنین پلیس راهور به جهت اقدامات درمانی، اطفا حریق و مدیریت ترافیک بوجود آمده در محور مذکور تقدیر و تشکر بعمل آورد.